Nathalie de Bruijn

Commissielid

Bijna twee jaar geleden ben ik met mijn man en drie jonge kinderen naar Schiedam verhuisd vanwege de ligging van de stad in de Randstad en het huis wat we hier vonden.

Met mijn gezin woon ik in Schiedam – Noord. Een fijne kindvriendelijke buurt, waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Een groenrijke omgeving, om fijn samen met het gezin te kunnen wandelen, fietsen en op avontuur te gaan in het bos. Dat gun je elke Schiedammer!

Schiedam is gewoon goed. We hebben een prachtige binnenstad, maar hier worden niet de mogelijkheden gebruikt die het biedt. Het aantrekkelijk maken van de binnenstad, zodat ondernemers van binnen, en buiten, Schiedam worden aangetrokken voor het openen van unieke winkels, restaurants, bars, en noem het maar op. Een binnenstad waar de Schiedammers graag naartoe gaan, maar waar ook dagjes mensen graag naartoe willen. Een bloeiende Schiedamse economie met extra werkgelegenheid. Zo helpen we elke Schiedammer aan een baan. Daar wil ik me de komende jaren voor gaan inzetten als Gemeenteraadslid.